zaterdag 5 mei 2012

Jan Mulder: te veel ballen aan zijn gat

Het beschavingsnivo in de talkshows laat zeer te wensen over. Dat blijkt maar weer eens uit een video waarin Jan Mulder, in zijn rol van meeprater en aangever, in De Laatste Show commentaar geeft op de inbreng van een vrouwelijke gast, Lena Clarke, de Russische vrouw van Frank De Winne.
De vrouw sprak uiteraard heel gematigd en genuanceerd over Rusland, en kun je anders verwachten, maar dat was zeer tegen het been van Mulder, die haar buitengewoon lomp en grof uitfoeterde. Jan Mulder gaf duidelijk zijn mening te kennen aan Lena Clarke, heet het achteraf. In feite kwam hij niet verder dan wat risicoloze napraterij over corruptie en Poutin, waarmee hij zichzelf met zijn gebrek aan kennis en inzicht, maar ook aan innerlijke beschaving met vet aangezette emotie probeerde op te krikken. Zijn lompe uitingen naar Lena kwamen echter puur agressief en feitelijk ook stompzinnig over.

Bewonderenswaardig was het hoe zij, Lena, haar kalmte bewaarde, waarmee ze JM in feite volkomen overtroefde en als Jan Bullebak te kijk zette. Die verschrompelde, zich bewust van eigen leegheid vermoedelijk en wist vervolgens na zijn ontlading niets meer te doen dan mokkend met de armen over elkaar als een intellectuele peuter achterover te gaan zitten, op de bank zo ver mogelijk van haar af. Het is beschamend duidelijk, Jan Mulder wordt te vaak en teveel gevraagd en denkt van zijn onbeheerstheid zijn handelsmerk te kunnen maken. Beschamend is het dat de showbaas onaangedaan, wellicht denkend aan zijn kijkcijfers, jan mulder liet begaan, waar zijn gaste toch onder zijn verantwoordelijkheid verbaal gemolesteerd werd. Nee mulder blijf jij maar voortaan thuis. Ik heb nu wel genoeg van je gehoord en gezien.

Lees meer: http://lifetoday.be/video/jan-mulder-vliegt-tegen-vrouw-frank-winne/#ixzz1tyfBBv5t



Geen opmerkingen:

Een reactie posten